Iparág: Trade, Wholesale and Distribution
Kategória: Enterprise Resource Planning (ERP)

Hans Boodt Mannequins

Waarom NTT DATA Business Solutions? 

 • NTT DATA Business Solutions snapt de creativiteit en complexiteit van Hans Boodt Mannequins
 • De persoonlijke klik met NTT DATA Business Solutions maakt het proces gemakkelijker
 • NTT Data Business Solutions presenteerde een totaaloplossing die het proces van ontwerp tot en met verzending eenvoudiger maakt
 • De experts van NTT DATA Business Solutions hebben kennis van zowel productie- als distributieprocessen
 • NTT DATA Business Solutions is betrokken en denkt mee over mogelijkheden voor de toekomst

NTT DATA Business Solutions is een down-to-earth organisatie die een, voor ons, ingewikkeld proces uitvoerbaar heeft gemaakt. SAP Business ByDesign is betaalbaar en ontzorgt onze medewerkers dagelijks.

Hans van Meerten, CFO-COO, Hans Boodt Mannequins

Hans Boodt Mannequins ontwerpt, produceert en distribueert mannequins. Met meer dan veertig jaar ervaring is het bedrijf een van de grootste, wereldwijde spelers in de etalagefigurenwereld. Op het hoofdkantoor in Nederland worden de designs gemaakt. Dit zijn onder andere de eigen collecties van Hans Boodt Mannequins en de gepersonaliseerde collecties van klanten als ASICS, Lacoste, TNF, Valentino, Canada Goose, Galeries Lafayette, Daily Paper en Burberry.

Kihívások és előnyök

Uitdagingen

 • Hans Boodt Mannequins werkte met een ERP-systeem dat niet kon voorzien in de toegenomen informatiebehoefte van het bedrijf door ingewikkeldere processen en de internationale handelspositie
 • Het bedrijf had behoefte aan een gereguleerde documentenstroom die eenvoudig inzichtelijk is
 • Hans Boodt Mannequins wilde een SaaS-oplossing om altijd en overal te beschikken over realtime informatie
 • Een nieuw systeem moest internationale communicatiestromen aankunnen en inzicht bieden in de transportplanning

Voordelen

 • Belangrijke wensen van Hans Boodt Mannequins zijn realiseerbaar in SAP Business ByDesign, zoals de mogelijkheid tot vooruitbetalingen en transportplanning
 • SAP Business ByDesign maakt betere rapportages mogelijk
 • SAP Business ByDesign is schaalbaar bij groei en personaliseerbaar
 • De geautomatiseerde digitalisering van facturatie versnelt het proces

Oplossingen

 • SAP Business ByDesign
Hans Boodt Mannequins klantverhaal
 
Hans Boodt Mannequins vergroot grip op bedrijfsprocessen dankzij SAP Business ByDesign

Groei aan informatiebehoefte, internationalisering en ingewikkeldere bedrijfsprocessen. Die vragen om een systeem dat schaalbaar is, automatisch kan factureren en betere - en vooral snellere - rapportages biedt. Lees hoe we dat realiseerden met SAP Business ByDesign voor Hans Boodt Mannequins.

Lees het volledige verhaal

Hans Boodt Mannequins vergroot grip op bedrijfsprocessen dankzij SAP Business ByDesign

Hans Boodt Mannequins ontwerpt, produceert en distribueert mannequins. Omdat het productieproces nu nog plaatsvindt in China is het van belang dat data altijd up-to-date is, op verschillende locaties bekeken kan worden en er snel geschakeld kan worden. Door de toenemende vraag naar unieke mannequins, de ingewikkelde logistieke processen en de internationale communicatiestromen zocht Hans Boodt Mannequins een totaaloplossing die het bedrijf grip en overzicht biedt.

Hans Boodt Mannequins besloot te investeren in een toekomstbestendig ERP-systeem en een gespecialiseerde integratiepartner. De opgestelde criteria, zoals het kunnen volgen van de afhandeling van inkomende containers, het werken in de cloud en betere efficiency van het warehouse, brachten Hans Boodt Mannequins al snel bij SAP Business ByDesign.

NTT DATA Business Solutions als perfecte partner

„Het was een uitdagend proces, maar we hebben veel baat gehad bij de specialisten van NTT DATA Business Solutions. Ze namen de tijd en begeleidden ons gedurende de hele implementatie.”

Een flexibele, internationale oplossing

Volgens Van Meerten staat het nieuwe systeem inmiddels als een huis. “We hebben het volledige proces, van het eerste contact met de klant tot het afleveren van het gewenste product, onder controle. De rapportages zijn nu beter en we werken efficiënter. Ook is er alsmaar meer mogelijk voor onze klant. We kunnen steeds meer aanpassingen realiseren aan onze standaardmannequins en we hebben meer inzicht in ons logistieke proces.

Hasonló hozzászólás

Az NTT DATA Business Solutions-ről

25
ország
30
év tapasztalata
6000
ügyfél világszerte