Rönesans Holding, SuccessFactors Projemiz ile ‘Bulut Dönüşüm Ödülü’ aldı!

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen SAP İnovasyon Forum toplantısı bu yıl 31 Mayıs 2016 tarihinde, ‘Dijital Çağ’ ana temasıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin çeştli bölgelerinden teknoloji temsilcileri ve sektör liderlerini buluşturan toplantı bu yıl 1300’ün üzrinde katılımcıyla, faklı içerikler sundu.

Zengin içeriğinin yanısıra yılın teknolojik dönüşüm ve inovasyon ödüllerini de sahipleriyle buluşturan İnovasyon Forum toplantısında, Bulut Dönüşüm ödülü, NTT DATA Business Solutions Türkiye çözüm ortaklığında hayata geçirilen  Rönesans Holding SAP SuccessFactors projesine verildi. Bu yıl başında canlıya geçen proje ile Rönesans Holding, Türkiye, Rusya, Türkmenistan ve Hollanda Performans sistemlerini merkezi bir yapıdan yürüterek kurumun geleceği için çok önemli ve stratejik bir adım atmış oldu. Rönesans Holding’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Rönesans Holding Bulut Ödülü