NTT DATA Business Solutions

Benoeming tot VAR van SAP Concur waardevolle aanvulling op portfolio

itelligence heeft er sinds deze week een nieuwe, klinkende titel bij. Met gepaste trots mogen we onszelf voortaan officieel VAR (Value Added Reseller) van SAP Concur noemen. Dat betekent dat we het declaratieproces van andere bedrijven en organisaties net zo veel sneller en slimmer kunnen maken als we het zelf afgelopen jaar hebben ervaren.

Dankzij SAP Concur is onze finance afdeling tegenwoordig nog maar drie uur bezig met het invoeren, controleren en accorderen van declaraties, wat voorheen drie dagen in beslag nam. Die tijds- en efficiëntiewinst gunnen we onze klanten ook, dus vonden we het niet meer dan logisch om na onze eigen implementatie van SAP Concur de volgende stap te zetten: als VAR partner ook onze klanten verder helpen met deze 100% Cloud SAAS software. Met die erkenning op zak kunnen we hen nog beter adviseren over de propositie van SAP Concur en in het bijzonder de Expense en de Travel functionaliteiten.

Volgens Sales Director Hein Kivits is het eigenlijk heel simpel dat itelligence het VAR partnerschap voor SAP Concur is aangegaan: “Het past perfect in onze strategie om klanten zo breed mogelijke oplossingen op basis van SAP standaarden en SAP Cloud te bieden. Dat we zelf sinds dit jaar SAP Concur gebruiken, was een extra motivatie, omdat we hebben gemerkt welke voordelen het biedt. Niet alleen voor de gebruikers, maar zeker ook voor onze financiële collega’s. De inzet van zinvolle technologie verlaagt de druk op medewerkers, zodat ze hun aandacht meer kunnen focussen op wat er echt toe doet. En die aandacht is heel veel waard.” Over alle voordelen schreven we eerder al dit succesverhaal.

Op een snelle én gebruiksvriendelijke manier onkostendeclaraties verwerken

Als VAR van SAP Concur kunnen we voortaan zowel de subscriptions en het abonnement leveren, als ook de volledige implementatie verzorgen. Met die waardevolle aanvulling op onze SAP portfolio bieden we onze klanten de mogelijkheid om op een snelle én gebruiksvriendelijke manier onkostendeclaraties te verwerken. Uiteraard naadloos geïntegreerd met de ERP back-end van SAP of andere ERP-leveranciers. Hoe makkelijk dat werkt, legt onze presales consultant Pim Lucas Braun uit in deze blog.

Niet alleen wij zijn blij met onze nieuwe VAR-titel, ook Pino Spadaro, Head SAP Concur Benelux prijst de samenwerking. “Met itelligence krijgen we er een gewaardeerde en goed ingevoerde medestander bij. Niet alleen omdat ze als SAP Platinum Partner ruim dertig jaar ervaring hebben met wereldwijde SAP- en Information Technology consulting services. Vooral ook omdat ze overtuigde ervaringsdeskundigen zijn met betrekking tot SAP Concur.

Ze hebben onze software eerst zelf meester gemaakt en weten dus als geen ander hoe ver de voordelen reiken. Die kennis en ondervindingen kunnen en zullen ze daarom geloofwaardig en betrouwbaar overbrengen op hun klanten. Dat is precies waar wij voor staan.”

Alle voordelen en andere belangrijke informatie over SAP Concur hebben we op onze website op een rijtje gezet. Meer weten? Neem gerust contact op, we helpen je graag!

 

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.