NTT DATA Business Solutions

Werken bij NTT DATA Business Solutions

Waarde toevoegen voor de klant en ondertussen jezelf ontwikkelen. Dat kan bij NTT DATA Business Solutions. Wat heb jij in petto? Ontdek hier jouw kansen.

Bekijk vacatures

Wie is NTT DATA Business Solutions?

NTT DATA Business Solutions is een betrouwbare en gevestigde SAP-partner. De combinatie van een sterke focus op SAP-consultancy en onze eigen producten, diensten en oplossingen maakt ons én wat we bieden uniek. We ondersteunen onze klanten end-to-end in digitale transformatie en we zorgen er op wereldwijde schaal voor dat bedrijven intelligent enterprises worden.

NTT DATA Business Solutions schrijft al jaren geschiedenis in de SAP-business: ons ruime aanbod in SAP-software en -technologieën staat sinds we 30 jaar geleden begonnen als een huis. Wij weten als geen ander hoe we die ongekende resultaten kunnen boeken. We begrijpen specifieke processen binnen industrieën en we vertalen wensen en vereisten zonder problemen naar concrete oplossingen voor onze klanten overal ter wereld. Leer meer over wie wij zijn.

We transform. SAP Solutions® into Value. Mensen zijn en blijven altijd een belangrijk onderdeel van onze missie. In elke stap die we zetten, spelen ze een onmiskenbare rol voor onze klanten en voor elkaar. Daarom zijn we altijd op zoek naar jong talent én naar ervaren professionals om ons team uit te breiden.

Dus wil je graag onderdeel zijn van een internationale organisatie én werken in een lokaal en hecht team? Dan zit je bij NTT DATA Business Solutions goed. Bij ons zijn de lijntjes altijd kort. Open communicatie staat voorop. Groeien? Jezelf nog meer verdiepen in één van onze expertises? We maken samen een plan om dat te realiseren. Want aan jouw ontwikkeling dragen we graag bij.

Solliciteer nu

Onze vacatures

Empowering You - to unleash your full potential
Watch on Empowering You - to unleash your full potential

Ontmoet jouw toekomstige collega’s!

Benieuwd hoe het er nu echt aan toe gaat bij ons op de werkvloer? Jouw nieuwe collega’s laten zien hoe hun persoonlijke talenten van pas komen in hun baan én privé.

Bekijk de video’s en ontdek wat duiken, horseback archery, brandweer, padel, salsadansen, dierentuingids zijn – en meer – te maken hebben met werken bij ons gezellige bedrijf!

Bekijk meer video's

Empowering you? Zo doen we dat:

Empowering you – to feel our passion for SAP
Wij zijn NTT DATA Business Solutions, de tak van NTT DATA Group die speciaal gericht is op SAP-consultancy. Samen transformeren we SAP-oplossingen naar toegevoegde waarde voor onze klanten.
Empowering you – to achieve the unimaginable
Bij ons ben je nooit uitgeleerd. Jouw ontwikkeling staat voorop. Samen brengen we je vooruit. Verdiepen, verbreden of een andere rol? Waarom niet? Laat maar zien wat je in je hebt.
Empowering you – to unleash your full potential
Wij leveren maatwerk voor onze klanten én voor jou. De ene uitdaging na de andere. Samen gaan we op zoek naar het maximale dat jij in je hebt.
Welcome to NTT DATA Business Solutions Benelux
Watch on Welcome to NTT DATA Business Solutions Benelux

Empowering you - to break new ground!

NTT DATA Business Solutions biedt jou een veelzijdige job in IT en softwareontwikkeling. Wij zorgen dat bedrijven vooroplopen in hun industrieën. Bij NTT DATA Business Solutions transformeren we SAP-oplossingen naar toegevoegde waarde voor onze klanten. Door nieuwsgierig te blijven, effectief samen te werken en vast te houden aan onze ambities, zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen. En dat doen we samen met jou.

Empowering you – to unleash your full potential.

Bekijk de video voor een impressie van ons kantoor.

Versterk ons team

Empowering you – to feel our team spirit
Het gevoel van lokaal, met de voordelen van internationaal. Het grote netwerk aan klanten en wereldwijde kennis, met tegelijkertijd de korte lijntjes, onze eigen oplossingen en natuurlijk het samenwerken in een gezellig team.
Empowering you – to help companies find their full potential
Samen kunnen we klanten nóg beter helpen dankzij onze industrie-focus en onze slimme SAP-oplossingen. Vastberaden en gedreven. Klanten helpen is jouw drijfveer.
Empowering you – to develop the technologies of tomorrow
Wij maken de technologie van morgen en we blijven ons ontwikkelen. Ons hart voor technologie is groot. Verandering en innovatie? Laat maar komen.
Bij NTT DATA Business Solutions groei je door. En er is altijd ruimte voor jouw potentie en ambities.

Ontdek onze vakgebieden

jobs in consulting

Consulting

Empowering you – to get ahead! Wil jij een actieve rol spelen in consultancyprojecten en een echte partner zijn voor onze klanten in hun weg naar digitale transformatie? Word dan consultant in ons team en dompel jezelf onder in de wereld van SAP op het hoogste niveau.

jobs in internal services

Interne diensten

Empowering you – to grow as one! Heb jij de touwtjes in handen achter de schermen? Dan word je vast graag die betrouwbare schakel in de keten voor interne diensten. Laat je inspireren door onze teamgeest en grenzeloze kennisuitwisseling.

jobs in managed cloud services

Managed Cloud Services

Empowering you – to break new ground! Heb jij een passie voor de meest innovatieve cloudtechnologieën en houd je van werken in een internationale omgeving? Word onderdeel van ons team en zorg voor optimale cloudlandschappen voor wereldwijd gedistribueerde infrastructuren en databases.

jobs in remote ams & technology

Remote AMS & Technology

Empowering you – to benefit from shared knowledge! Word jij blij van anderen inspireren en van het geven van advies? Ondersteun onze klanten met jouw technische kennis in het optimale gebruik van complexe SAP-toepassingen als contactpersoon op afstand.

jobs in sales

Sales

Empowering you – to develop and spread vision! Is het je doel om groei vorm te geven en klanten te inspireren met jouw passie voor SAP en de onmiskenbare performance? Kom dan werken op onze sales-afdeling. Jij wordt blij van uitdagingen en je haalt slim die unieke SAP-projecten binnen.

jobs in software development

Software Development

Empowering you – to explore the unknown! Promoot jij graag actief digitale transformatie met state-of-the-art softwaredevelopment? Word onderdeel van ons team als onmisbare softwaredeveloper en ontwikkel de meest fascinerende innovaties in de SAP-gebieden van onze klanten.

medewerkers op kantoor aan het werk

Carrières en Jobs in SAP-consulting

De IT-industrie is nu al booming en groeit in de toekomst alleen maar door. Ons vakgebied helpt bedrijven om zich te ontwikkelen en hun volledige potentieel te bereiken. Onderdeel zijn van die leidende sector, ontwikkelkansen pakken, een aangename werk-privébalans behouden en flexibel met je tijd omgaan? Werken bij ons betekent dat je profiteert van een toekomstvaste baan met veel mogelijkheden.

Solliciteer nu
employees set a sign for togetherness

Onze bedrijfscultuur

Bij NTT DATA Business Solutions kan je rekenen op een cultuur van wederzijds respect en een sterk gevoel van solidariteit. Onze medewerkers delen de drang om te werken aan betekenisvolle projecten, hun verantwoordelijkheden te nemen en een waardevolle bijdrage te leveren. We zijn altijd down-to-earth, we behandelen elkaar met respect en we leren van elkaar. Met onze toewijding en onze teamgeest overtuigen we als NTT DATA Business Solutions niet alleen onze klanten wereldwijd, maar ook onze medewerkers telkens weer.

We inspire people to grow – passionate, unpretentious, together.

vacatures

Begin nu je carrière in IT!

NTT DATA Business Solutions brengt je samen met meer dan 11.500 experts in 33 landen wereldwijd. En we bieden ook nog eens een groot aantal carrièrekansen en mogelijkheden om door te groeien. Zo ontwikkel je je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak in een snel groeiende IT-sector.

Of je nu een ervaren professional bent of net begint aan je carrière: we zijn altijd op zoek naar mensen die zich herkennen in onze waarden. Ga jij graag met een aanpakkersmentaliteit te werk, ben je communicatief vaardig en word je blij van perfect uitgevoerde projecten? Solliciteer dan snel.

Bekijk onze vacatures
infographic sollicitatie procedure

Zo verloopt het recruitmentproces

Empowering you – to work with us

Wij zijn nieuwsgierig naar jou. Jij ook naar ons? We vertellen je graag meer over onze aanpak en over wat je van ons kunt verwachten. Dan sta je in ieder geval niet voor verrassingen.

Zo ziet de sollicitatieprocedure er bij ons uit:

  1. Zie jij jezelf al bij ons werken? Stel dan je cv samen en solliciteer via onze site. Daar vind je een link naar ons systeem, waarin je je gegevens en eventueel een brief kan uploaden. Kom je ergens niet uit? Vraag gerust meer informatie door te bellen naar 088 964 40 00 en te vragen naar onze recruiters.
  2. Zodra jouw sollicitatie bij ons is binnengekomen en we denken dat je in het plaatje past, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Let op: reageren doen we altijd telefonisch. Hierdoor krijg je alvast een beeld van wie wij zijn en ontdekken wij wat jij zoekt in ons. Wat kun je verwachten van dit gesprek? We verkennen vooral jouw wensen en ambities en op basis daarvan kijken we of we bij elkaar passen.
  3. Vinden we allebei dat er een match is? Dan zien we je graag een keer face to face, zodat we je écht kunnen ontmoeten. Deze ontmoeting bestaat uit twee rondes, allebei geleid door twee NTT DATA Business Solutions-collega’s. In deze gesprekken spreek je met iemand uit het recruitmentteam, minimaal twee van onze SAP-consultants en soms ook nog een Teamlead/Unit Manager. De gesprekken vinden vooral plaats op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch, zodat je de werksfeer alvast kunt proeven.
  4. Hoe heb jij de gesprekken ervaren? Goed? Als wij dat ook vinden, doen we je een aanbod. Daar bellen we je altijd even over. Het kan zijn dat je eerst wil nadenken, voordat je een beslissing maakt. Dat is geen probleem; we richten het sollicitatieproces graag naar jouw behoeften in. Natuurlijk mag je meer collega’s spreken als dit je helpt in je keuze.
  5. Knoop doorgehakt en aanbod geaccepteerd? Welkom bij ons team! Je bent nu officieel onze nieuwe collega. Tot snel op de werkvloer!
Bekijk de infographic

Core Values, Mindset and Diversity Activities

Connect met ons op social media

Neem contact met ons op

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Heb je vragen of wil je graag solliciteren? Je kunt ons bereiken via:

Email: [email protected]