NTT DATA Business Solutions

itelligence | NTT DATA Business Solutions wordt NTT DATA Business Solutions met ingang van 1 april 2021

Rebranding als onderdeel van het wereldwijde groei-initiatief van NTT DATA

‘s-Hertogenbosch, 30 maart 2021 – itelligence | NTT DATA Business Solutions – wereldwijd een van de grootste partners van SAP, met in kalenderjaar 2020 een verkoop van zo’n 1.072 miljard euro aan SAP-gebaseerde advies-, beheer- en co-innovatiediensten – gaat vanaf 1 april verder onder de nieuwe bedrijfsnaam NTT DATA Business Solutions. De voorheen afzonderlijke branding zal worden aangepast aan de branding van NTT DATA. Deze rebranding van het bedrijf vormt een onderdeel van het wereldwijde groei- en brandinginitiatief van NTT DATA.

NTT DATA Business Solutions AG blijft een opzichzelfstaand bedrijf met het hoofdkantoor in Bielefeld, Duitsland. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd zal NTT DATA Business Solutions onafhankelijk blijven opereren op de markt. De raad van bestuur en het management onder leiding van CEO Norbert Rotter blijft zijn werkzaamheden uitvoeren zoals voorafgaand aan de naamswijziging. Alle contracten met klanten, partners en dienstverleners geassocieerd met de NTT DATA Group blijven geldig.

“Vandaag beginnen we samen met NTT DATA, een van de meest succesvolle IT-dienstverleners wereldwijd, aan een nieuw hoofdstuk van onze bedrijfsgeschiedenis,” aldus Norbert Rotter, CEO van NTT DATA Business Solutions, “waarmee we onze zichtbaarheid nog meer kunnen vergroten. Tegelijkertijd blijft het onze voornaamste prioriteit om wereldwijd de grootste SAP-partner en reseller voor het MKB te worden. Met de kracht van NTT DATA achter ons kunnen we ons ook meer gaan richten op grote bedrijven. Ik ben ervan overtuigd dat het gerespecteerde merk NTT DATA ons zal helpen om wereldwijd meer succes te behalen en onze naamsbekendheid te vergroten. Ook zullen we meer veelbelovende talenten aan gaan trekken die hun internationale carrière beginnen bij NTT DATA Business Solutions.”

Wereldwijd brandinginitiatief binnen de NTT DATA Group vanaf 1 april

“Dit is weer een belangrijke stap richting wereldwijde merkintegratie,” aldus Kaz Nishihata, Senior Executive Vice President & Representative Director bij NTT DATA. “Ik ben ervan overtuigd dat we, door het merk NTT DATA te versterken, onze kwaliteitsdiensten breder kunnen gaan aanbieden aan klanten van over de hele wereld en als bedrijf zullen groeien. Naarmate we steeds dichter bij de wereldwijde top 5 IT-dienstverleners komen, zal NTT DATA Business Solutions een belangrijke rol spelen in het versterken en verbeteren van de SAP-gebaseerde oplossingen die we aanbieden.”

Uit een recent onderzoek uitgevoerd door Brand Finance staat NTT DATA op de achtste plek van waardevolle en snelgroeiende bedrijven in de IT-branche, met een plek in de top 10 van wereldwijde aanbieders van IT-diensten en zakelijke diensten.

SAP-expertise en ambitie is weergegeven in onze missie: We Transform. SAP Solutions into Value.

NTT DATA Business Solutions biedt klanten en instanties een uitgebreid portfolio van advies-, beheer-, en co-innovatiediensten gebaseerd op de producten en oplossingen van SAP®. Met kantoren in momenteel 30 landen ondersteunt NTT DATA Business Solutions klanten bij hun transformatie naar een intelligente onderneming. NTT DATA Business Solutions is een van de selecte Platinum Partners van SAP en onderdeel van het SAP PartnerEdge®-programma, met vijf datacentra in eigen beheer. NTT DATA Business Solutions is wereldwijd koploper in de implementatie van SAP S/4HANA® en in de ondersteuning van klanten bij systeemtransformaties. NTT DATA Business Solutions heeft al meer dan 460 SAP S/4HANA-projecten gerealiseerd (of is op dit moment bezig met de implementatie).

Karl Fahrbach, Chief Partner Officer bij SAP: “Ons recente aanbod RISE with SAP toont aan hoe nauw we bij SAP samenwerken met onze partners. Ons ecosysteem van partners is een essentiële voorwaarde om ons ambitieuze doel te kunnen bereiken, en ons samenwerkingsverband met partners zoals NTT DATA Business Solutions getuigt van de kracht van een intensieve, zakelijke langetermijnsamenwerking.”

“Ons belangrijkste doel is om voor alle transformatieprocessen wezenlijke toegevoegde waarde en succes te behalen, en om te voldoen aan de individuele behoeften van onze klanten,” licht CEO Norbert Rotter toe. “Onze nieuwe missieverklaring vat de ambities van NTT DATA Business Solutions bondig samen: We Transform. SAP Solutions into Value.”

“We zijn ervan overtuigd dat we ons door deze stap beter kunnen positioneren en dat we onze klanten een bredere dienstverlening kunnen aanbieden. En als het goed is voor onze klanten, is het ook goed voor onze mensen en onze business. Onze positie als SAP-dienstverlener zal sterker worden en daardoor ontstaan mooie nieuwe kansen voor onze huidige medewerkers en voor nieuw talent”, zegt René Caubo, Managing Director van NTT DATA Business Solutions Benelux over de nieuwe stap.

Na de intensivering van de samenwerking tussen NTT en SAP SE van vorig jaar wordt het huidige brandinginitiatief door alle partijen met open armen ontvangen. De rebranding zal NTT DATA Business Solutions niet alleen een sterkere positie geven in de binnenlandse MKB-markt, maar de grotere naamsbekendheid van NTT DATA zal ook helpen grote bedrijven als potentiële klant aan te trekken.

 

Over NTT DATA Business Solutions

NTT DATA Business Solutions ontwikkelt, implementeert, beheert en verbetert SAP-oplossingen die waarde toevoegen aan bedrijven en voor werknemers. Het bedrijf helpt ondernemingen digitaal te transformeren, te groeien en succesvol te opereren in hun industrie. De consultants hebben diepgaande kennis van SAP-technologie en combineren dat met industriespecifieke ervaring en expertise. Zo weet NTT DATA Business Solutions actief kansen te benutten voor klanten en laat het klanten vooroplopen. Daarnaast hebben klanten toegang tot innovatieve oplossingen die zorgen voor succes op de lange termijn. NTT DATA Business Solutions telt meer dan 10.000 werknemers in dertig landen. In de Benelux telt het bedrijf – met een hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch – ruim 160 medewerkers. In 2020 boekte bedrijf een omzet van 1,072 miljard euro.

Over NTT DATA

NTT DATA – onderdeel van de NTT Group – is een vertrouwde, innovatieve wereldwijde aanbieder van IT-diensten en zakelijke diensten met het hoofdkantoor in Tokio, Japan. We ondersteunen de transformatie van onze klanten door middel van advies, zakelijke oplossingen, ondersteuning van bedrijfsprocessen, modernisering van digitale processen en IT, en beheerdiensten. NTT DATA helpt klanten en de maatschappij veilig de digitale toekomst tegemoet te treden. We zijn toegewijd aan het langetermijnsucces van onze klanten, en combineren ons wereldwijde bereik met plaatselijke dienstverlening om onze klanten in meer dan 50 landen wereldwijd van dienst te kunnen zijn. Lees meer op nttdata.com.

Mediacontact Nederland

Martine Ter Schure-Hendriks
Marketing Manager
NTT DATA Business Solutions B.V.
[email protected]
+31 (0)88 964 4000

Mediacontact internationaal

Head of Corporate Communications
Silvia Dicke
NTT DATA Business Solutions
Königsbreede 1
33605 Bielefeld, Duitsland
T: +49 (0) 521 / 9 14 48 – 107
E-mail: [email protected]

Downloads

?> ?>
Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.