NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | October 19, 2015

it-talks event 19 november: IT meets zwemsport

image

Altijd al willen weten wat de rol is van IT in topsport? Dan zit je goed op 19 november. Dan staat it-talks namelijk in het teken van IT en zwemsport. We duiken –letterlijk!- in de allernieuwste technologieën en innovaties, samen met helden uit de zwemwereld. Kortom: een event dat je als IT-er en sportliefhebber niet mag missen.

Toplocatie
Een event over hoogstaande techniek en topsport verdient een speciale locatie. We verwelkomen je dan ook in het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep in Eindhoven. Hier bevinden zich onder andere het Pieter van den Hoogenband zwembad en het Olympisch Bad. Ook is het centrum bekend van het televisieprogramma Sterren Springen.

Sprekers van niveau
In de zwemsport speelt de zwemmer de hoofdrol. Maar wat maakt dat hij of zij topprestaties kan neerzetten? En hoe ziet dit er in het bedrijfsleven uit? Dat hoor je van onze sprekers. Zo laat Andy Steer, CTO van NTT DATA Business Solutions UK, je zien hoe SAP S/4HANA de gebruiker en het bedrijf ondersteunt. Roald van der Vliet, manager van het InnoSportLab De Tongelreep, vertelt je alles over innoveren op managementniveau.

Actie tijdens workshops
Naast inspirerende sprekerssessies is er ook ruimte voor actie. Aan het einde van de middag ga je in twee workshoprondes zelf aan de slag met de technische kant van de zwemwereld. Praat mee over casestudies met thema’s uit onder andere de industrie en het onderwijs. Een absolute must see is de zwemdemonstratie door Europees zwemkampioen Ferry Weertman.

Inspiratiesessie door Pieter van den Hoogenband
Een goede prestatie neerzetten is bewonderenswaardig, maar aan de top blijven en records breken is een uitdaging. Olympisch Zwemkampioen Pieter van den Hoogenband weet hier alles van. In een inspiratiesessie vertelt hij hoe innovatie en topsport onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ook hoor je hoe hij uitgroeide van gewoon ‘Pieter’ tot één van Nederlands meest succesvolle sporters.

Diner en netwerkborrel
Topsport en IT maakt hongerig. Daarom ga je samen met de sprekers, sponsoren en collega’s uit de branche aan tafel. Tijdens het diner zijn er volop netwerkmogelijkheden, en kan je in een ongedwongen sfeer kennis en ervaringen uitwisselen. Ook tijdens de afsluitende netwerkborrel is er tijd voor een drankje, praatje en een bitterbal.

Meld je aan en volg ons!
Aanmelden is eenvoudig: ga naar de website van it-talks en vul je gegevens in. Op de website vind je ook meer informatie over het programma, de sprekers en de locatie. Praat daarnaast mee op onze social media kanalen en blijf op de hoogte van alle voorbereidingen!

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.