NTT DATA Business Solutions
Laurens Steffers | February 19, 2019

SAP Managed Cloud: neem een kijkje in onze data centers

image

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe een data center er van binnen uitziet? Weet u hoe uw gegevens veilig worden bewaard als u kiest voor SAP Managed Cloud? Onze nieuwe korte documentaire geeft antwoord op al uw vragen. En u ziet in vogelvlucht hoe de data centers van NTT DATA Business Solutions eruit ziet.

IT wordt steeds complexer. Daarnaast eisen organisaties steeds betere prestaties en meer beschikbaarheid van hun IT-omgeving. Reden voor deze bedrijven om op zoek te gaan naar partners die hun data kunnen hosten.

Wellicht werkt u al samen met een service provider voor het outsourcen van uw SAP-activiteiten of managed cloud services. Maar heeft u weleens nagedacht over wat er met uw gegevens gebeurt als u deze overdraagt aan een hostingspecialist? Weet u hoe zij de continue beschikbaarheid van bedrijfskritische systemen garanderen? Hoe zij uw waardevolle gegevens beveiligen – zelfs in het geval van een natuurramp? Onze IT-engineeringspecialisten geven u middels deze korte documentaire een kijkje in onze data centers in Bautzen en Poznan.

Neem een kijkje in de data centers van NTT DATA Business Solutions

Een wereldwijde datacenterinfrastructuur voor SAP Managed Cloud

NTT DATA Business Solutions global data center infrastructure: Data centers and service centers for SAP outsourcing.

Het datacenternetwerk van NTT DATA Business Solutions reikt veel verder dan Duitsland en Polen; we beschikken ook over eigen data centers in Denemarken, Zwitserland, Maleisië en de VS. Hierdoor kunnen wij niet alleen een lokale dienst aan onze klanten bieden, het zorgt ook voor een goede prestatie en een lage latency. We beschikken daarnaast over 13 service centers wereldwijd die u ondersteuning kunnen bieden op momenten dat dit nodig is.

NTT DATA Business Solutions is al jarenlang SAP-partner als het gaat om SAP Global Hosting en SAP Global Cloud Service. Ongeacht of u al gebruikmaakt van onze beheerde cloud- of applicatiemanagementdiensten, met onze korte documentaire leert u meer over de voordelen van SAP Managed Cloud, datacenterbeveiliging en hyperscaler-infrastructuur. Door dit exclusieve kijkje in onze datacenterinfrastructuur, weet u zeker dat uw bedrijfskritische gegevens in veilige handen zijn.

De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Dat moet ook wel, want we werken met hun belangrijkste bedrijfssystemen. Die zijn immers de kern van hun bedrijf.

Wojciech Darłowski, Hoofd Global Managed Services Center Polen, NTT DATA Business Solutions

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.