NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | June 17, 2016

Nooit meer in de stress voor een uitslag!

image

De examenstress is deze maand naar een hoogtepunt gestegen. De uitslag is was daar. Wekenlang – zo niet maanden aan een stuk – heeft de misschien wel toekomstig IT’er zich lopen verbijten op vakken als Wiskunde, Nederlands en Engels. Het startbewijs naar een hbo-instelling of universiteit, kan bijna worden ingelijst. Met de nadruk op bijna. Eerst nog dat ene telefoontje. De spanning was te snijden. In het schoolgebouw en mogelijk ook bij u in huis.

Realtime afstuderen?

Dat wachten, die onzekerheid. Het is zenuwslopend. Wij van NTT DATA Business Solutions zouden de jeugd van nu graag een programma als Business ByDesign toewensen, de softwarebuddy die je realtime alle resultaten laat zien. Het zou een einde maken aan alle examenstress. Hoe mooi zou het zijn als je tijdens je proefwerk meteen op je fouten wordt gewezen door een handige softwaretool. Of dat je na afloop meteen op de hoogte bent van je eindcijfer. Realtime afstuderen. SAP Business ByDesign als oplossing voor de ijverige leerling.

Maar helaas. Ook u heeft het vroeger moeten doen zonder. Ook u heeft moeten wachten op de uitslag van een proefwerk. Om nog maar te zwijgen over dat verlossende telefoontje voor drie uur ’s middags…

De luxe van real-time anticiperen

Door technologische ontwikkelingen in de IT-wereld hoeft u als CFO in elk geval niet meer te wachten op uw resultaten. De gehele bedrijfsvoering is volledig naar uw hand gezet. U kunt elk rapport binnen no-time inzien vanuit de cloud. U kunt vliegensvlug knopen doorhakken, omdat alle cijfers op elk moment van de dag te raadplegen zijn. Er is niemand die u pas over een paar weken belt met de laatste uitslagen.

Mocht u als CFO nog niet over deze luxe beschikken, dan willen we u sterk aanraden om eens contact op te nemen met een van onze consultants. De kans bestaat dat u nog niet beschikt over SAP Business ByDesign, de on demand bedrijfsoplossing die het wachten overbodig maakt. In het geval van uw afstuderende zoon of dochter kunnen we helaas niets anders doen dan u en uw familie veel succes toewensen. O ja, en blijf vooral in de buurt van de telefoon.

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.