NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | June 30, 2016

The game is on! Ontdek de digital boardroom!

image

Aan het einde van de gang links, met de lift omlaag en dan de eerste deur rechts. Eenmaal binnen ontvouwt zich een nieuwe wereld. Een wereld die je tot vandaag misschien voor onmogelijk had gehouden.

Je smartphone, laptop en die stapel met papieren… Ze hebben plaatsgemaakt voor een wand met drie gigantische beeldschermen, eenvoudig te bedienen met een paar snelle vingerbewegingen. En dat niet alleen: binnen deze virtuele omgeving ligt ook al je bedrijfsdata opgeslagen. Verleden, heden en toekomst. Terugblikken, simuleren en voorspellen. Hier is het allemaal mogelijk. Alle informatie is realtime beschikbaar in de digital boardroom van SAP.

Terwijl de deur voorzichtig achter je dicht valt, worden de eerste vragen op je afgevuurd. Drie veeleisende directieleden verwachten antwoorden. Een van de bestuurders vraagt je naar de cijfers van sales. En of je die dan ook meteen kunt vergelijken met de andere afdelingen, bijvoorbeeld die van het kantoor in Ierland. De ander wil iets weten over de pipeline van je organisatie. Een paar clicks verder verschijnen de eerste resultaten uitgesplitst per zoekvraag op een van de vele schermen. Presenteren is een genot. Je waant jezelf in een computerspel. Je voelt je de opperbevelhebber in de cockpit van je eigen organisatie.

De bedrijfsprocessen die tot voor kort niet of nauwelijks te achterhalen waren, kennen voor jou plots geen geheimen meer. Alle functionele en analytische data zijn samengevoegd in één systeem. Elke rapportage is direct beschikbaar en je hebt op elke vraag wel een passend antwoord. Hierbij word je ondersteund door de vliegensvlugge S4/HANA-technologie, de techniek die NTT DATA Business Solutions aanbiedt om de bedrijfssoftware van nu compatible te maken met de digital boardroom van de toekomst.

Sciencefiction? Wij denken van niet. In het Nederlandse kantoor van SAP draait sinds kort een volwaardige demoversie. De toekomst is geen jaren, maar wellicht maar enkele kilometers van jouw deur verwijderd…

Kun je toch niet wachten en wil je alvast een voorproefje nemen? Probeer dan de onderstaande game eens uit. Eens kijken of jij onze highscore weet te verbeteren. Mocht je het in het echt willen zien dan nodigen we je van harte uit om een keer bij SAP in Den Bosch te komen kijken.

www.wintheboard.com/

win the digital boardroom

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.