Naar welke content ben je op zoek?

Transformation NOW! 2024

Keynotes met baanbrekende inzichten, klanten die vertellen over de ins en outs van hun SAP-implementaties, showcases met de meest innovatieve technologie en gevarieerde break-outsessies die gaan over jouw industrie. En, uiteraard is er meer dan genoeg tijd om te netwerken. Dát is wat we op donderdag 13 juni 2024 op de agenda hebben staan tijdens Transformation NOW! in Bomencentrum Nederland in Baarn. Reden genoeg om die datum alvast te blocken!

Waar je mee naar buiten loopt aan het einde van dit event?

Met de inspiratie én de praktische inzichten om je organisatie te laten groeien, om toekomstbestendig te blijven door in te zetten op innovatie, om winst te blijven boeken en de know-how om meer sustainable te worden in een digitale wereld die zich steeds meer in de cloud bevindt. We werken nu keihard aan het programma en we zullen binnenkort de eerste namen van sprekers en onderwerpen met je delen.

Je kunt nu inschrijven!

Ondanks dat juni ver weg klinkt en het programma nog in de steigers staat, willen we je toch de mogelijkheid geven om je alvast aan te melden voor ons evenement. We hebben namelijk ruimte voor een beperkt aantal bezoekers.

Registreer nu

De nieuwste blogs