SAP Kalite 2017’de ödül kazanan müşterilerimizi tebrik ediyoruz!

SAP’nin en prestijli ödülleri olarak kabul edilen ve fark yaratan önemli projelerin almaya hak kazandığı SAP Kalite Ödülleri’nden 3 müşterimiz kalite ödülü almaya hak kazandı. Hem global anlamda, hem de lokal olarak büyüklüğü ve kapsamıyla ekosistemde yankı uyandıran Bilkent Holding projemiz; Business Transformation kategorisinde “Silver Winner”,  e-ticaret altyapısını uçtan uca SAP hybris çözümleriyle yapılandırdığımız Carrefoursa projemiz; Innovation kategorisinde, “Silver Winner” ve  yine Innovation kategorisinde değerlendirilen ilaç sektörünün ilk S/4HANA uygulaması olan Adeka İlaç projemiz ise “Bronze Winner” ödülüne layık görüldü.

Başta müşterilerimiz; CarrefourSa, Bilkent Holding ve Adeka ilaç olmak üzere projeye özveriyle emek vermiş olan tüm ekip arkadaşlarımızı ve desteğini esirgemeyerek  bu başarının bir parçası olan diğer tüm çalışma arkadaşlarımızı içtenlikle tebrik ediyoruz. Ekip ruhu başarının en önemli anahtarıdır! Bu anlayışla çıktığımız her yolda daha nice önemli başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz.