NTT DATA Business Solutions Katamaran’ı Marmara Deniz’ine Yelken Açtı

NTT DATA Business Solutions’nin sosyal yüzü ve tüm çalışanlar için adeta bir  tutku olan NTT DATA Business Solutions M32 Katamaran’ı, 24-25 Ağustos 2015 tarihleri arasında Kalamış, Moda açıklarında yelken açtı.

Kurumsal aktivitelerin yanı sıra, kendi kategorisinde gerçekleştirilen bir çok yarışa katılan ‘Elli’ adlı katamaran, bu yıl İtalya’da katılacağı yarış öncesinde ısınma turlarını Marmara Denizi’nde gerçekleştirdi.

NTT DATA Business Solutions AG CEO’su Herbert Vogel, CFO’su Norbert Rotter  ve NTT DATA Business Solutions Türkiye CEO’su Savaş Komban’ın katılımları ile gerçekleşen katamaran etkinliğimizde bizlere eşlik eden müşterilerimiz ve SAP Türkiye’deki çalışma arkadaşlarımıza heyecanımızı paylaştıkları için teşekkür ederiz. Etkinliğimiz süresince gerçekleştirdiğimiz seyir turları ile takım olarak işimize duyduğumuz tutku, güven ve disiplini tüm katılımcılarımıza yansıtmış olduğumuza inanıyoruz.