Bilişim 500’de NTT DATA Business Solutions İstikrarı

Bu sene 17.’si gerçekleştirilen ve Türkiye’nin bilişim alanındaki tek araştırması olan “Bilişim 500” 2015 sonuçları açıklandı. 58 ayrı kategoride ödülün sahibine ulaştırıldığı törende, her yıl olduğu gibi bu yıl da SAP danışmanlığı alanındaki lider konumumuzu güçlendirerek koruyoruz. NTT DATA Business Solutions Türkiye olarak bu sene de SAP’den sonra, ERP yazılım gelirlerine göre Türkiye’nin en büyük danışmanlık şirketi olduk.

Araştırmaya ikinci kez katılım gösteren şirketimiz NTT DATA Business Solutions Analytics ise, “Veri Ambarı ve İş Zekası Gelirleri” kategorisinde 5. şirket olarak sıralamadaki yerini koruyor. Sıralamaya göre; NTT DATA Business Solutions Analytics, SAP Veri Ambarı ve İş Zekası alanında faaliyet gösteren şirketleri geride bırakarak, ekosistemimizde SAP’den sonra en büyük danışmanlık şirketi oldu.

Şirketlerimizin konsolide ciro rakamları göz önünde bulundurulduğunda, 2015 yılında bir önceki seneye oranla yaklaşık %62’lik bir büyüme kaydettik. Uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde, büyük bir emekle sürekli daha üst seviyeye taşıdığımız performansımızla sadece sektörümüz için değil, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için de oldukça önemli faydalar sağlıyoruz.

Önümüzdeki dönemde de, her zaman olduğu gibi  insan kaynağımıza ve teknolojiye daha fazla yatırım yaparak NTT DATA Business Solutions ailesi olarak daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyor, bu başarıya ulaşmada  çok değerli emek ve katkılarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.