NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | september 10, 2019

SAP i drift på eggpakkeriet Heimdal

Nortura velger SAP-kompetanse

1. september 2019 innførte Nortura SAP hos nok en fabrikk. Nortura innfører SAP på løpende bånd dette året. Heimdal eggpakkeri er den 5. fabrikken i Nortua som har driftssatt SAP.

Overgangsperioden var under to arbeidsdager, noe som er veldig gledelig å se.

Eggpakkeriet på Heimdal startet opp med ny løsning basert på SAP den 1. september 2019. Heimdal er det andre eggpakkeriet som driftssetter SAP i Nortura. «Vi hadde med oss en trygghet fra tidligere innføringer at systemet skulle fungere raskt, men selv om systemet er utprøvd er det en stor endring for en ny fabrikk. Mange mennesker skal ta i bruk et helt nytt system», sier prosjekteier Erik Høeg.

Mandag den 2. september var produksjonsmålet satt til 40%. Tirsdagen ble det økt til 60%. Tirsdag morgen gikk det 550.000 egg gjennom systemet, og etter kl. 12.30 den samme dagen var hastigheten økt til 100%. Fra onsdag og ut uken gikk produksjonen som normalt. Med andre ord; byttet til SAP har gått helt etter planen. «Overgangsperioden var under to arbeidsdager, noe som er veldig gledelig å se», avslutter prosjekteier Erik Høeg.

 

Nortura SAP-utrulling