Obchodní jednání o nákupu SAP Business mezi společnostmi Software AG a NTT DATA Business Solutions AG bylo dokončeno

Od 31. srpna 2013 převezme společnost NTT DATA Business Solutions, leader v oblasti poskytování komplexních IT služeb pro systémy SAP, od společnosti Software AG poskytování konzultačních služeb SAP, licenčních služeb SAP, údržbu systémů SAP a outsourcing v České republice, Slovensku a Maďarsku.

Díky této operaci se společnost NTT DATA Business Solutions stává největším partnerem SAP v České republice. NTT DATA Business Solutions, úspěšná konzultační společnost v oblasti systémů SAP, tímto rozšiřuje svoji přítomnost na východoevropském trhu a díky převzetí obchodní činnosti od společnosti Software AG taktéž rozšíří své portfolio zákazníků v České republice.

Rajmund Pavla, výkonný ředitel společnosti NTT DATA Business Solutions Czech Republic k tomu říká: „Díky tomu, že se stáváme největším partnerem SAP v České republice, se citelně zvýší naše viditelnost na trhu. Přineseme nové nápady zaměřené na nabízení většího objemu lokálních služeb zákazníkům a poskytování ještě komplexnějšího poradenství v oblasti systémů SAP. Tímto spojením budeme schopni poskytovat širší spektrum služeb pro místní i zahraniční zákazníky nejen pro český, ale i slovenský trh.“

Smluvní strany se dohodly, že prodejní cena zůstane důvěrná.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.