Seminář ke změnám v daňovém režimu

V měsící září společnost NTT DATA Business Solutions, a.s. oslovila své zákazníky v souvislosti s chystanými změnami ve zpracování hlášení o DPH v prostředí SAP, zejména pak povinností od 1. ledna 2016 tzv. kontrolní hlášení DPH.

V současné době jsou nám již známy podrobné informace o řešení, které pro splnění této nadcházející legislativní povinnosti připravuje společnost SAP ČR. Díky tomu Vám i my můžeme přiblížit, jak bude implementace této legislativní změny probíhat.

Jak pro naše zákazníky, tak i pro firmy, které nás v dané souvislosti oslovily, jsme připravili seminář, na němž Vám pan Martin Chmelař (Competence Leader Finance Solutions v NTT DATA Business Solutions, a.s.) přiblíží tato témata:

• Základní popis řešení exportu kontrolního hlášení DPH z IS SAP dle SAP ČR a způsob jeho implementace
  • Podmínky fungování standartního řešení
  • Popis předpokládaného vývoje na úrovni konkrétní instalace
  • Způsob řešení rozhraní na systémy třetích stran

Našim cílem je poskytnout Vám co nejúplnější informace a prodiskutovat s Vámi případné dotazy s podněty. Navíc bychom tohoto vzájemného setkání rádi využili i k individuální konzultaci, na jejímž základě bychom Vám pak byli schopni připravit konkrétní nabídku šitou na míru přímo pro Vaši společnost.

Seminář se bude konat v těchto termínech:

• Brno, úterý 27. října 2015 od 9.00 hodin, v sídle společnosti NTT DATA Business Solutions, a.s., Hlinky 118, Brno
  • Praha, středa 4. listopadu 2015 od 9.00 hodin, na pobočce společnosti NTT DATA Business Solutions, a.s., Vyskočilova 4, Praha

Budeme se s Vámi těšit na viděnou.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.