Industrie: Chemicals, Healthcare and Life Science
Kategorie: Cloud, SAP HANA

Royal Herkel

image

Waarom NTT DATA Business Solutions:

 • Ervaring met gevalideerde implementaties voor farmaceutische fabrikanten
 • Ruime branchespecifieke ervaring in de Life Sciencesindustrie
 • Een toegewijd team dat efficiënt te werk gaat op basis van bewezen best practices
 alt="image"
Om eventuele problemen in het productieproces voor te zijn moet je als fabrikant vooruit kunnen kijken. Dankzij de gestructureerde implementatie van SAP S/4HANA door NTT Data Business Solutions hebben we beter inzicht in de toekomst van onze business.

Wietze Dijksma, Business Improvement Manager & Supply Chain Planning Lead, Royal Herkel

Medewerkers: 200 (2020)
Omzet: 40 miljoen (2020)

Royal Herkel is een veelzijdig bedrijf uit Zeewolde, in het hart van Nederland. Ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. In ons ultramoderne bedrijf maken we met onze 60 productie- en verpakkingslijnen meer dan 1500 producten voor private labels en merken: van voedingssupplementen tot medische hulpmiddelen, van farmaceutische producten tot cosmetica. Innovatie is onze drijfveer om te groeien met een manier van werken die transparant en efficiënt is.

Herausforderungen und Vorteile

Uitdagingen

 • Enorme stijging van de vraag naar voedingssupplementen en medische hulpmiddelen vanwege COVID-19
 • Verouderd ERP-systeem waar slechts een beperkt aantal mensen kennis van heeft
 • Grote hoeveelheid GMP-eisen aan automatiseringssystemen in Life Sciences
 • Een implementatie uitvoeren met functioneel brede scope

Voordelen

 • SAP S/4HANA zorgt voor geïntegreerde bedrijfsprocessen met een single source of truth
 • Volledig transparant inzicht in de volledige supply chain met gebruiksvriendelijke dashboards waardoor medewerkers betere voorspellingen kunnen doen en flexibel kunnen omgaan met veranderingen in de markt
 • Een gevalideerd systeem dat GMP-processen ondersteunt

Oplossingen

 • SAP S/4HANA
 • SAP Production Planning & Detailed Scheduling
 • SAP Analytics Cloud
 • Integratie met MediusFlow en EDI-berichten
image
 
Royal Herkel: Een gestructureerde en gevalideerde Implementatie van SAP S/4HANA

Een gevalideerd systeem waar je van op aan kunt en dat voorziet in alle behoeften die bij een GMP-productieomgeving komen kijken. Dat kreeg Royal Herkel met de implementatie van SAP S/4HANA.

Lees het volledige verhaal

Meer inzicht in de klantvraag

Royal Herkel produceert voedingssupplementen, speciale cosmetica en medische hulpmiddelen. Om meer inzicht te krijgen in de toekomstige vraag naar hun producten, implementeerde Royal Herkel in 2019 SAP S/4HANA. “Zeker sinds de uitbraak van de coronapandemie is de vraag naar de diverse producten die wij produceren, geëxplodeerd”, zegt Wietze Dijksma, Business Improvement Manager & Supply Chain Planning Lead bij Herkel. “De vraag naar bijvoorbeeld vitamine C- en vitamine D-producten en zinktabletten heeft een boost gekregen. Het past in de bredere trend waarin de vraag naar producten die een gezonde leefstijl bevorderen, toeneemt.” Het bedrijf uit Zeewolde zag in 2020 de omzet van die producten dan ook met ruim twintig procent groeien.

Een gevalideerd systeem waar je van op aan kunt

SAP S/4HANA garandeert bij Herkel dat orders op het juiste moment worden geproduceerd en afgeleverd, ook wanneer de vraag naar producten fluctueert.

Implementatie van een volledig geïntegreerd systeem

NTT DATA Business Solutions kon met een gevalideerde aanpak en bewezen best practices zorg dragen voor de implementatie van een geïntegreerd ERP-systeem. Daarnaast implementeerden we ook SAP Production Planning and Detailed Scheduling, SAP Analytics Cloud en deden we een integratie met de inkoopapplicatie MediusFlow en EDI (Electronic Data Interchange)-berichten richting klanten.

In charge met SAP S/4HANA

Siebert: “De gevalideerde aanpak van NTT DATA Business Solutions heeft bovendien gezorgd voor structuur en ons gedwongen om bepaalde zaken op tijd af te hebben.” Bloed, zweet en tranen, dus. Volgens de CFO van Herkel is het meer dan waard geweest. “We kunnen data nu veel makkelijker ontsluiten en voorraadniveaus realtime zichtbaar maken in gebruiksvriendelijke dashboards.”

Ähnliche Beiträge

Über NTT DATA Business Solutions

25
Länder
30
Jahre Erfahrung
6000
Kunden weltweit
Kontakt
Kontakt

Sie haben Fragen? Kontaktieren Sie uns gerne.

Rufen Sie uns gerne an
+41 44 735 85 55
Schreiben Sie uns