Industrie: Transportation and Logistics
Kategorie: Automation, Document Handling

JYSK A/S

image
Uden it-understøttelsen havde vi ikke kunnet klare den transaktionsmængde, som vi klarer. Fordelen er, at vi automatiserer og strømliner hele processen omkring en faktura.

Uffe Christensen, Økonomichef, JYSK

  • Navn: JYSK a/s
  • Industri: Detailhandel
  • Produkter: Dyner, puder mv.
  • Virksomhedsstørrelse: 28.500 (2022) ansatte
  • Lokation: Aarhus, Danmark

Lars Larsen åbnede den første JYSK-butik 1979 i Aarhus, Danmark, hvor den ligger endnu. Dengang hed virksomheden JYSK Sengetøjslager, og siden er navnet ændret til JYSK i 2001. Idag har JYSK ca. 1900 butikker i 34 lande. I Tyskland og Østrig hedder butikkerne Dänisches Bettenlager, hvilket er et selvstændigt selskab i JYSK gruppen. Med tiden skifter også disse butikker navn til JYSK. JYSK gruppen er personligt ejet af entreprenøren Lars Larsen. Omsætningen er på ca. 2,5 mia. euro, og væksten er stabil og kontrolleret. Det totale antal medarbejdere er 28.500 (2022). JYSK’s ambition er at være markedsleder inden for alt til soveværelset, badeværelset, vinduet, dagligstuen og terrassen.

image
Customer Reference
JYSK Effektiviserer Fakturahåndtering

Automatiseret håndtering af omkostningsfakturaer er en af stordriftsfordelene i kreditorfunktionens shared servicecenter hos detailgiganten JYSK. Løsningen bag ”e-faktura” hedder it.approval. SAP-partneren er NTT DATA Business Solutions (NTT DATA).

Read More

Similar posts

Über NTT DATA Business Solutions

25
Länder
30
Jahre Erfahrung
6000
Kunden weltweit
Kontakt
Kontakt

Sie haben Fragen? Kontaktieren Sie uns gerne.

Rufen Sie uns gerne an
+41 44 735 85 55
Schreiben Sie uns