Industry: Transportation and Logistics
Category: Automation, Document Handling

JYSK A/S

image
Uden it-understøttelsen havde vi ikke kunnet klare den transaktionsmængde, som vi klarer. Fordelen er, at vi automatiserer og strømliner hele processen omkring en faktura.

Uffe Christensen, Økonomichef, JYSK

  • Navn: JYSK a/s
  • Industri: Detailhandel
  • Produkter: Dyner, puder mv.
  • Virksomhedsstørrelse: 28.500 (2022) ansatte
  • Lokation: Aarhus, Danmark

Lars Larsen åbnede den første JYSK-butik 1979 i Aarhus, Danmark, hvor den ligger endnu. Dengang hed virksomheden JYSK Sengetøjslager, og siden er navnet ændret til JYSK i 2001. Idag har JYSK ca. 1900 butikker i 34 lande. I Tyskland og Østrig hedder butikkerne Dänisches Bettenlager, hvilket er et selvstændigt selskab i JYSK gruppen. Med tiden skifter også disse butikker navn til JYSK. JYSK gruppen er personligt ejet af entreprenøren Lars Larsen. Omsætningen er på ca. 2,5 mia. euro, og væksten er stabil og kontrolleret. Det totale antal medarbejdere er 28.500 (2022). JYSK’s ambition er at være markedsleder inden for alt til soveværelset, badeværelset, vinduet, dagligstuen og terrassen.

image
Customer Reference
JYSK Effektiviserer Fakturahåndtering

Automatiseret håndtering af omkostningsfakturaer er en af stordriftsfordelene i kreditorfunktionens shared servicecenter hos detailgiganten JYSK. Løsningen bag ”e-faktura” hedder it.approval. SAP-partneren er NTT DATA Business Solutions (NTT DATA).

Read More

Similar posts

About NTT DATA Business Solutions

25
countries
30
years of experience
6000
customers worldwide
Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.