Industry: Trade, Wholesale and Distribution
Category: Enterprise Resource Planning (ERP)
Hans Boodt Mannequins
Read more
image
Industry: Healthcare and Life Science, Pharma
Category: Enterprise Resource Planning (ERP)
Bilthoven Biologicals
Read more
image
Industry: Healthcare and Life Science, Pharma
Category: Enterprise Resource Planning (ERP), SAP ATTP, Supply Chain Management
Sanquin Plasma Products
Read more
image
Industry: Service Providers
Category: Cloud, Enterprise Resource Planning (ERP), Human Capital Management
The People Group
Read more
image

Customer Success Stories

Selected Filters:
image
Tieman Trading

Tieman Trading stroomlijnt bedrijfsprocessen en datamanagement met SAP Business ByDesign. De gestandaardiseerde werkwijze geeft hen gemoedsrust en een overzicht van hun data.

image
Hans Boodt Mannequins

Een systeem dat internationale communicatiestromen verwerkt en inzicht biedt in zowel productie- als transportplanning. Dat leverden we op aan Hans Boodt Mannequins met SAP Business ByDesign. Hier lees je hoe dat succesvol uitpakte.

image
BIP Holland

Dynamische organisatie BIP werkt nu gestandaardiseerd in SAP Business ByDesign. De organisatie is blij dat ze nu beschikken over een totaaloplossing die toekomstbestendig is.

image
Vreugdenhil Dairy Foods

Efficiëntie, transparantie en een volledig geïntegreerd systeem. Dat is wat Vreugdenhil Dairy Foods wilde én van ons kreeg met de implementatie van SAP S/4HANA. Hier lees je hoe wij een gefaseerde go-live realiseerden in een fabriek die 24/7 operabel is en waar downtime een absolute no-go was.

image
Royal Herkel

Een gevalideerd systeem waar je van op aan kunt en dat voorziet in alle behoeften die bij een GMP-productieomgeving komen kijken. Dat kreeg Royal Herkel met de implementatie van SAP S/4HANA.

image
SAP Concur voor NTT DATA Business Solutions Benelux

Van 3 dagen naar 3 uur per maand. SAP Concur maakt het declaratieproces voor de consultants en financial controllers van NTT DATA Business Solutions sneller en slimmer.

image
Bilthoven Biologicals

Bilthoven Biologicals wilde haar logistieke keten optimaliseren en nog transparanter maken. In slechts zes maanden implementeerden en valideerden we onder meer SAP ERP en onze pharmaceutical template.

image
Sanquin Plasma Products

Sanquin Plasma Products heeft haar parmaceutische supply chain onder controle dankzij NTT DATA Business Solutions en SAP ATTP. SAP ATTP minimaliseert de kosten om compliant te blijven en ondersteunt een veilige supply chain.

image
Een toonaangevend bedrijf op het gebied van vis- en schaaldierenverwerking

Digitale transformatie van toonaangevend visbedrijf aan het IJsselmeer: een toekomstbestendig visbedrijf met SAP S/4HANA.

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.