Industry: Manufacturing, Trade, Wholesale and Distribution
Category: Cloud, SAP S/4HANA, SAP S/4HANA Cloud
RIHO International
Read more
image
Industry: Trade, Wholesale and Distribution
Category: Enterprise Resource Planning (ERP)
Hans Boodt Mannequins
Read more
image
Industry: Healthcare and Life Science, Pharma
Category: Enterprise Resource Planning (ERP)
Bilthoven Biologicals
Read more
image
Industry: Healthcare and Life Science, Pharma
Category: Enterprise Resource Planning (ERP), SAP ATTP, Supply Chain Management
Sanquin Plasma Products
Read more
image
Industry: Service Providers
Category: Cloud, Enterprise Resource Planning (ERP), Human Capital Management
The People Group
Read more
image

Customer Success Stories

Selected Filters:
image
RIHO International

Direct inzicht in cijfers, in productdata en in de supply chain. Met één systeem voor 6 internationale locaties werkt RIHO International nu overal op dezelfde manier. In dit verhaal lees je hoe de keuze voor SAP S/4HANA Public Cloud ervoor zorgt dat RIHO International altijd bovenop de business zit.

image
Nedspice

Transparantie en direct inzicht in alle processen van alle productie-, verkoop- en warehouselocaties. In deze case study lees je hoe we helpen de ambities van Nedspice te realiseren.

image
Tieman Trading

Tieman Trading stroomlijnt bedrijfsprocessen en datamanagement met SAP Business ByDesign. De gestandaardiseerde werkwijze geeft hen gemoedsrust en een overzicht van hun data.

image
Hans Boodt Mannequins

Een systeem dat internationale communicatiestromen verwerkt en inzicht biedt in zowel productie- als transportplanning. Dat leverden we op aan Hans Boodt Mannequins met SAP Business ByDesign. Hier lees je hoe dat succesvol uitpakte.

image
BIP Holland

Dynamische organisatie BIP werkt nu gestandaardiseerd in SAP Business ByDesign. De organisatie is blij dat ze nu beschikken over een totaaloplossing die toekomstbestendig is.

image
Vreugdenhil Dairy Foods

Efficiëntie, transparantie en een volledig geïntegreerd systeem. Dat is wat Vreugdenhil Dairy Foods wilde én van ons kreeg met de implementatie van SAP S/4HANA. Hier lees je hoe wij een gefaseerde go-live realiseerden in een fabriek die 24/7 operabel is en waar downtime een absolute no-go was.

image
Royal Herkel

Een gevalideerd systeem waar je van op aan kunt en dat voorziet in alle behoeften die bij een GMP-productieomgeving komen kijken. Dat kreeg Royal Herkel met de implementatie van SAP S/4HANA.

image
SAP Concur voor NTT DATA Business Solutions Benelux

Van 3 dagen naar 3 uur per maand. SAP Concur maakt het declaratieproces voor de consultants en financial controllers van NTT DATA Business Solutions sneller en slimmer.

image
Bilthoven Biologicals

Bilthoven Biologicals wilde haar logistieke keten optimaliseren en nog transparanter maken. In slechts zes maanden implementeerden en valideerden we onder meer SAP ERP en onze pharmaceutical template.

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.