Customer Success Stories

Selected Filters:
Smeding

Dankzij de implementatie van SAP S/4HANA verwerkt Smeding Groenten en fruit moeiteloos 6.000 orders per dag en onderscheidt het zich in de agf-industrie.

RIHO International

Direct inzicht in cijfers, in productdata en in de supply chain. Met één systeem voor 6 internationale locaties werkt RIHO International nu overal op dezelfde manier. In dit verhaal lees je hoe de keuze voor SAP S/4HANA Public Cloud ervoor zorgt dat RIHO International altijd bovenop de business zit.

Nedspice
Nedspice

Transparantie en direct inzicht in alle processen van alle productie-, verkoop- en warehouselocaties. In deze case study lees je hoe we helpen de ambities van Nedspice te realiseren.

Tieman Trading

Tieman Trading stroomlijnt bedrijfsprocessen en datamanagement met SAP Business ByDesign. De gestandaardiseerde werkwijze geeft hen gemoedsrust en een overzicht van hun data.

Hans Boodt Mannequins

Een systeem dat internationale communicatiestromen verwerkt en inzicht biedt in zowel productie- als transportplanning. Dat leverden we op aan Hans Boodt Mannequins met SAP Business ByDesign. Hier lees je hoe dat succesvol uitpakte.

BIP Holland

Dynamische organisatie BIP werkt nu gestandaardiseerd in SAP Business ByDesign. De organisatie is blij dat ze nu beschikken over een totaaloplossing die toekomstbestendig is.

Vreugdenhil Dairy Foods

Efficiëntie, transparantie en een volledig geïntegreerd systeem. Dat is wat Vreugdenhil Dairy Foods wilde én van ons kreeg met de implementatie van SAP S/4HANA. Hier lees je hoe wij een gefaseerde go-live realiseerden in een fabriek die 24/7 operabel is en waar downtime een absolute no-go was.

Royal Herkel

Een gevalideerd systeem waar je van op aan kunt en dat voorziet in alle behoeften die bij een GMP-productieomgeving komen kijken. Dat kreeg Royal Herkel met de implementatie van SAP S/4HANA.

SAP Concur voor NTT DATA Business Solutions Benelux

Van 3 dagen naar 3 uur per maand. SAP Concur maakt het declaratieproces voor de consultants en financial controllers van NTT DATA Business Solutions sneller en slimmer.