NTT DATA Business Solutions

itelligence wint SAP Value Added Reseller of the Year 2019

SAP Nederland heeft tijdens een feestelijke avond de SAP Partner Awards uitgereikt op de SS Rotterdam. Tijdens een galadiner werden zowel winnaars als finalisten in het zonnetje gezet, zo ook itelligence. 

De SAP Partner Awards stonden dit jaar in het teken van special agent James Bond. Alle gasten waren in smoking of galajurk naar het evenement gekomen.

Na een mooie netwerkreceptie begon de avond met een galadiner. De SAP partners werden verwelkomd door Rinse Tamsma (SVP & Managing Director SAP Nederland) en Monic van Aarle (Directeur General Business & Partner Ecosysteem van SAP Nederland).

Van Aarle gaf aan trots te zijn dat de SAP partners in Nederland het afgelopen jaar goed presteerden onder andere met SAP Cloud. Ze moedigde de partners aan om in 2020 nog meer samen te werken om klanten nog beter te bedienen: ‘moving forward together’. Daarna volgende een mooie avond met muziek van een live band en de uitreiking van de awards.

itelligence mocht de award voor SAP Value Added Reseller of the Year in ontvangst nemen. Een award waar we erg trots op zijn.

Bron: Dutch IT-channel

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.