NTT DATA Business Solutions

itelligence wint SAP Value Added Reseller of the Year 2018

Tijdens het feestelijke SAP Partner Awards gala heeft SAP Nederland haar jaarlijkse awards in Aalsmeer uitgereikt aan de best presterende partners van 2018. Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland, reikte samen met collega’s dertien awards uit aan de diverse partners van SAP.

“De potentie van de markt is groot en SAP heeft zoveel voor Cloud als On Premise mooie groeicijfers kunnen laten zien in Nederland. Het Partner Ecosysteem speelt hierbij voor SAP een essentiële rol”, zegt Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland. “Om optimale groei te kunnen realiseren maken we gebruik van een partnerlandschap met een breed spectrum aan kennis & expertise. Samen met onze SAP partners leggen we de lat hoog zodat we ook in de toekomst de beste software oplossingen en dienstverlening voor onze klanten kunnen garanderen. Via de uitreiking van deze SAP partner awards zetten wij de best presterende partners graag in het zonnetje en tonen wij onze waardering voor de inzet en betrokkenheid van ons Partner Ecosysteem.”

itelligence mocht de award voor SAP Value Added Reseller of the Year in ontvangst nemen. Het jury commentaar luidde als volgt:

“Deze award gaat naar de SAP Reseller met de hoogste licentieomzet, zowel Cloud als On Premise, in General Business. In 2017 heeft itelligence Goldfish overgenomen. Dat dit een goede zet is geweest blijkt wel uit de resultaten van afgelopen jaar. Zowel op On Premise als op Cloud laat itelligence prachtige cijfers zien!”.

Bron: Dutch IT-channel

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.