NTT DATA Business Solutions

itelligence wint SAP ERP Cloud Partner of the year award

Afgelopen donderdag heeft SAP Nederland in De Efteling zijn jaarlijkse awards feestelijk uitgereikt aan de best presterende partners van 2017. Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland, reikte samen met collega’s elf awards uit aan de diverse channelpartners van SAP. itelligence mocht de award voor SAP ERP Cloud Partner of the Year in ontvangst nemen. Het jury commentaar luidde als volgt:

“In deze snelgroeiende markt heeft itelligence zich onderscheiden met hun drive op Cloud ERP. Met een groeiend aantal projecten, een uitstekende samenwerking met SAP tijdens fit assessments en een drive op het ontwikkelen van nieuwe klanten heeft itelligence laten zien wat ze in huis heeft. Dit alles in combinatie met de behaalde omzet zorgde voor het winnen van deze award.”

Quote van Hein Kivits, director Wholesale & Professional Services:
“We zijn trots dat we deze nieuwe prijs met ons team in ontvangst mogen nemen. Het feit dat SAP nu onderscheid maakt tussen Cloud en ERP Cloud is voor ons een teken dat de transitie naar ERP omgevingen in de Cloud (SAP Business ByDesign en S/4HANA Cloud) in volle gang is. We zien dit als het bewijs dat we een aantal jaren geleden de juiste keuze gemaakt hebben om ons te specialiseren in deze applicaties. Niet alleen deze prijs, maar met name het grote aantal klanten die we met deze oplossingen bedienen is hiervan de bevestiging”.

Bron: Dutch IT-channel

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.