NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | July 28, 2016

Vertegenwoordigers gered met nieuwe sales app, lees hier hoe jij sneller kunt verkopen

image

Stel je even voor: je bent onderweg naar een afspraak en plotseling schiet die ene bestelling van vanochtend door je hoofd. Je bent hem vergeten door te geven aan de leverancier. Het is chaos in je hoofd, want je had die trouwe klant beloofd om vandaag zijn order door te zetten.

Wat doe je nu? Verspil je kostbare tijd door terug naar de zaak te rijden? Of wip je even langs huis voor je laptop?

De sales app oplossing nabij…

Herken je deze panieksituatie en ben je benieuwd naar de oplossing? Bezoek dan ons webinar binnenkort, waarin we je laten kennismaken met de nieuwe Sales-app.

Met de applicatie kun je niet alleen verkooporders maken en wijzigen, maar ook klantinformatie bekijken en dagrapporten checken. Omdat je in een cloud werkt is alle bedrijfsinformatie direct beschikbaar en deelbaar met je collega’s. Ook de gegevens van je leveranciers verschijnen in een paar klikken op je beeldscherm.

Het salesproces versnellen. Met die opdracht in het achterhoofd heeft NTT DATA Business Solutions een oplossing bedacht voor de altijd bedrijvige vertegenwoordiger. Ook voor de kriskrassende monteur hebben we een unieke mobile service applicatie ontwikkeld.

NTT DATA Business Solutions legt het voor je uit

Met onze hagelnieuwe sales app hoef je geen tijd meer te verspillen. Je bent altijd mobiel en dus in staat om gelijk te handelen. Zie het als de Pokémon Go voor de vertegenwoordiger, maar dan beter. Jij vangt en verstuurt geen digitale beestjes, maar orders. De hele dag door. Waar je ook bent. Op straat, op het kantoor van de klant of bij de bakker om de hoek.

Volgende maand laat onze specialist zien hoe je de Sales app kunt gebruiken en wat de mogelijkheden zijn. Ben je benieuwd en wil je niets missen? Schrijf je dan in via deze webpagina.

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.