NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | November 20, 2015

it-talks: innovation connects - geslaagd event!

image

Donderdag 19 november, was het eindelijk zo ver: het inspirerende it-talks event bij het Pieter van den Hoogenband zwembad in Eindhoven. Met veel enthousiasme en naar volle tevredenheid hebben de bezoekers aan dit event deelgenomen.

Inspirerende sessies

De bezoekers van het event van NTT DATA Business Solutions werd een programma geboden waarin een mix van sessies was over innovaties in IT en in de topsport. Niet voor niets was het thema van it-talks “innovation connects”.

Na een mooie ontvangst op het bordes van het Olympisch zwembad, werd de dag afgetrapt door NTT DATA Business Solutions Managing Director Wim Jansen. Daarna, de eerste innovatie IT sessie, kon niet anders gaan dan over SAP S/4HANA, de grootste SAP innovatie sinds jaren. Om dit onderwerp kracht bij te zetten heeft Andy Steer, CTO NTT DATA Business Solutions UK, uitgelegd dat S/4HANA komt, hoe dan ook. Zijn boodschap is ga nu al aan de slag met HANA en bouw je roadmap, zodat je voorbereid bent op de toekomst.

_MG_3548_web _MG_3374

Volgend op de innovaties in SAP kwamen de innovaties in topsport aan bod. Roald van de Vliet vertelde een enthousiast en inspirerend verhaal over hoe topzwemmers zichzelf met slimme technieken kunnen verbeteren. Dit verhaal was zo inspirerend dat de bezoekers van it-talks het de rest van de dag hier nog over hadden. Gedurende de break-out sessies was het dan ook mogelijk om daadwerkelijk bij het trainingsbad te gaan kijken hoe deze slimme technieken in de praktijk werken.

Andere break-out sessies besloegen mobility, een customer case van Mechan groep, internet of things en een verdiepende sessie over S/4Hana. In korte en krachtige sessies werden de deelnemers enthousiast gemaakt en kregen zij inzichten vanuit de praktijk over waar het in de toekomst naartoe gaat. Na het diner, waar actief werd genetwerkt, was het tijd voor de grote man!

Inspiratie opdoen met Pieter van den Hoogenband

Hij liet even op zich wachten, zoals hij zelf zei: “mijn vader zegt altijd dat ik in mijn leven maar 3x op tijd ben vertrokken”, maakte Pieter het met zijn inspirerende verhaal meer dan goed! Hoe hij als jochie al wist dat hij wedstrijden moest gaan zwemmen. Op de weg naar goud verzamelde hij een team van specialisten om zich heen om als team het goud te halen. Het gaat niet alleen om fysiek sterk zijn, maar ook mentaal sterk zijn. Dit liet Pieter zien doordat hij met een hernia toch Olympisch goud wist te behalen, ongelofelijk! Vandaag de dag laat Pieter zien dat het belangrijk is om te verbinden en de juiste mensen om je heen te verzamelen. Het is ook belangrijk om ervaringen en vergelijkingen te halen uit andere sporten. En zo zien wij ook veel bruggetjes naar het bedrijfsleven.

Bekijk hier de video van het succesvolle it-talks event en hopelijk tot volgend jaar!

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.