NTT DATA Business Solutions
Marleen van der Schalie | April 18, 2023 | 2 min.

Monic van Aarle aan het roer bij NTT DATA Business Solutions Benelux

“Een droombaan”, zo typeert Monic van Aarle de functie van Vice President en Managing Director van NTT DATA Business Solutions Benelux, die ze sinds 17 april bekleedt. Ze neemt hiermee de rol over van René Caubo, die tot de zomer aanblijft om een goede overdracht te waarborgen.

image

Monic van Aarle aan het roer bij NTT DATA Business Solutions Benelux

“Een droombaan”, zo typeert Monic van Aarle de functie van Vice President en Managing Director van NTT DATA Business Solutions Benelux, die ze sinds 17 april bekleedt. Ze neemt hiermee de rol over van René Caubo, die tot de zomer aanblijft om een goede overdracht te waarborgen. Ze vertelt: “Ik kijk ernaar uit om de organisatie de komende jaren te laten groeien en voorop te laten lopen op het gebied van innovatie en in het bieden van de beste oplossingen en service aan onze klanten.”

Vertrouwen in de toekomst

Caubo draagt met vertrouwen zijn functie over aan Van Aarle. Hij zegt hierover: “Een besluit nemen om een stap terug te doen bij een organisatie waar je meer dan 20 jaar aan hebt gebouwd, dat gaat niet over één nacht ijs. Met Monic krijgt NTT DATA Business Solutions een Managing Director die niet alleen oog heeft voor onze businessdoelen, maar ook voor de mensen met wie we dit samen willen realiseren. Ze is ervaren in de software-industrie en kent het SAP-ecosysteem van binnen en buiten. Daarnaast weet ze anderen te inspireren en heeft ze een stevige strategische visie waarmee ze ons bedrijf de komende jaren ongetwijfeld nog succesvoller kan maken.”

Caubo begeleidde eerder als Managing Director van Goldfish ICT de fusie met internationale speler itelligence en later als Managing Director ook de transitie van die organisatie naar het wereldwijde NTT DATA Business Solutions.

Terug op bekend terrein

De overstap van Van Aarle van Vice President Applications Benelux van Oracle naar deze functie als Managing Director brengt haar weer terug op bekend terrein, want NTT DATA Business Solutions is één van de grootste SAP-partners ter wereld. Van Aarle werkte eerder als General Director of Sales bij SAP Nederland, waar ze meer dan 20 jaar in diverse functies haar ervaring in de software-industrie opbouwde.

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.