NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | November 20, 2014

Master data makkelijk managen met it.mds

image

Master data is de fundering van al uw bedrijfsprocessen. Planning, productie, financiële rapporten, marketing, services en andere bedrijfsactiviteiten: alles valt of staat met een gedegen organisatie van die grote bulk aan gegevens. Als deze incompleet of incorrect zijn, brengt dat fouten, vertragingen en verkeerde beslissingen met zich mee. Het gedoe om dat recht te zetten, daar wil geen enkel bedrijf zijn tijd aan verdoen.

Het is daarom simpel: voorkom problemen met uw master data. Maar als het zo simpel is als het klinkt, waarom gaan sommige bedrijven dan toch de mist in met hun gegevensonderhoud?

 

Informatie afgestemd op gebruiker

Vaak zien bedrijven het sleutelen aan hun master data als een tijdrovende en lastige klus. Ze missen echter gewoonweg de juiste tools om hun data op een efficiënte manier te structureren. Bij NTT DATA Business Solutions hebben we daarom de perfecte oplossing om op de meest basale wijze uw master data bij te werken en te onderhouden. it.mds stelt u in staat duidelijke regels, profielen en verantwoordelijkheden in te stellen, zodat iedereen de data kan bewerken die voor hem persoonlijk relevant is. Alle informatie is gepresenteerd in duidelijke taal en afgestemd op de gebruiker.

itmds

it.mds vereenvoudigt de werkomgeving en biedt een simpel en solide overzicht van alle master data binnen uw bedrijf. Alle belangrijke gegevens komen samen in een omgeving, die gemakkelijk te integreren is binnen een SAP-systeem. Door efficiënter om te gaan met het onderhoud van uw data, verbetert u de kwaliteit ervan. Simpel.

 

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.