NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | February 16, 2016

NTT DATA Business Solutions wint 3 SAP Partner Excellence Awards

image

Tijdens de SAP Field Kick-off Meeting (FKOM) in Barcelona heeft SAP aangekondigd dat NTT DATA Business Solutions maar liefst 3 Partner Excellence Awards heeft gewonnen. Deze awards worden jaarlijks namens SAP uitgereikt aan haar best presterende partners, die aantoonbaar een bijdrage geleverd hebben aan de digitale transformatie van haar klanten. Dit jaar werden de awards uitgereikt aan de partners die hun klanten hebben geholpen op het gebied van innovatie, verbetering van resultaat, duurzame groei en het vereenvoudigen van processen met behulp van SAP oplossingen.

Partners worden geselecteerd en genomineerd op basis van onder meer innovatie, kwalitatieve projecten en verkoopresultaten. Vervolgens buigt een jury van zowel regionale als wereldwijde vertegenwoordigers van SAP, zich over deze criteria om vervolgens in verschillende categorieën een award uit te kunnen reiken.

NTT DATA Business Solutions heeft in maar liefst drie categorieën een award mogen bemachtigen, namelijk de categorieën Net-New Names, Small and Midsize Enterprises en Analytics. “Het herhaaldelijk bereiken van deze mate van erkenning illustreert onze continue toewijding tot het leveren van passende oplossingen voor onze klanten die hen helpen om hun winst te maximaliseren”, aldus Steve Niesman, Managing Director NTT DATA Business Solutions US. “We zijn trots op de samenwerking met SAP voor inmiddels meer dan twintig jaar, waarin we uitgebreide kennis hebben vergaard van de verschillende industrieën, waarbij we klanten kunnen verzekeren van de kwaliteit van onze oplossingen”.

 Meer informatie over de individuele awards? Klik op onderstaande links:
SAP Partner Excellence Awards 2016 voor Net-New Names
SAP Partner Excellence Awards 2016 voor Small and Midsize Enterprises
SAP Partner Excellence Awards 2016 voor Analytics

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.