NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | November 26, 2014

it.x-press: voordelig en effectief pakketten versturen

image

Stuurt uw bedrijf 200, 300 of misschien 500 pakketten per dag? Dan heeft NTT DATA Business Solutions een goede SAP-oplossing beschikbaar die u heel wat werk uit handen neemt. Met onze dienst it-x-press bespaart u onnodige kosten en tijd bij het versturen van uw goederen. Hoe dat zit?

it.x-press maakt het mogelijk om het hele verzendproces samen te pakken binnen uw SAP-systeem. Uw systeem staat in directe verbinding met dat van de pakketdiensten waar u gebruik van maakt. Op basis van de grootte, zwaarte of bestemming van de pakketten kiest u de voordeligste koerierdienst. Vervolgens heeft u inzicht in de totale bezorgkosten, verstuurt u direct uw levering en volgt deze tot de laatste factuur is aangekomen.

De verzendgegevens worden op deze manier direct verwerkt in het systeem van de koerier en dat scheelt tijd en geld. U hebt namelijk direct controle over de wisselende lasten en keuze uit de aangeboden diensten. Daardoor bezorgt u uw pakketten niet alleen sneller, maar ook effectiever en voordeliger. Een uitkomst voor elke groothandel, servicebedrijf of machinefabriek, maar ook voor elk ander bedrijf dat met SAP het beste uit zijn onderneming wil halen.

 

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.