NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | March 17, 2015

it.machinery: eerste SAP S/4HANA brancheoplossing

image

Enige dagen geleden is SAP S/4HANA door SAP gepresenteerd. Een baanbrekende technologische innovatie voor de toekomst van Enterprise Resource Planning (ERP).

 

Compleet nieuwe gebruikerservaring

Als een applicatie suite van de volgende generatie biedt SAP S/4HANA een volledig nieuwe gebruikerservaring. De suite combineert de voordelen van het in-memory platform SAP HANA in termen van data verwerking en real-time analyse. Het is ontworpen volgens de moderne design principes van SAP Fiori apps die net zo eenvoudig te gebruiken zijn als consumenten apps. De toegevoegde waarde voor een bedrijf van de in S/4HANA gekoppelde technologische innovaties en het gebruiksgemak zijn enorm; organisaties worden in staat gesteld om Agile, dynamisch en real-time te ondernemen.

SAP HANA voert analyses razendsnel en in detail uit, tegelijkertijd wordt een operationeel real-time rapportage opgesteld. SAP Fiori biedt een intuïtieve gebruikersinterface om de eindgebruiker op basis van zijn of haar functie/rol  zijn taken snel en efficiënt uit te laten voeren, via PC, smartphone, tablet of laptop. Alles bij elkaar draagt dit bij aan het efficiënter maken van processen en het nemen van beslissingen op basis van de meest recente beschikbare gegevens.

 

it.machinery: flexibiliteit door inzicht in acties

Als een van de belangrijkste partners van SAP was NTT DATA Business Solutions in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van S/4HANA. De verkregen know-how, geven we nu graag aan onze klanten door. In samenwerking met SAP, hebben we als eerste SAP-partner wereldwijd een innovatieve brancheoplossing gerealiseerd, die volledig op S/4HANA is gebaseerd: it.machinery voor de middelgrote machine- en installatie/procesbouw. De nieuwe toepassing onderstreept onze technologische leiderschap als SAP-partner. Het maakt een grote sprong voorwaarts op het gebied van bedrijfsprocessen en analyses met een hoge flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak.

Met it.machinery kunnen machine- en installatiebouw bedrijven toegang krijgen tot real-time gegevens, processen en indicatoren en daarmee zorgen voor een pro-actieve business management beslissingen. Volgens het “Insight to action” principe, zorgt de oplossing voor een geheel nieuwe manier van werken en maakt real-time simulatie in productontwikkeling, orderverwerking en after-sales service – tot een echt hoogtepunt. Bijzonder interessant vind ik, dat “Insight to action” elk probleem al op het moment van optreden kan detecteren en onze applicatie automatisch een oplossing voorstelt en onmiddelijk de fout kan herstellen.

 

Real-time overzicht van de waardeketen

We hebben bewust de eerste branche-oplossing voor machine- en installatiebouw met it.machinery op basis van S/4HANA ontwikkeld. Deze innovatieve en krachtige industrie heeft altijd een stabiele en belangrijke basis gehad in de economie, maar wordt tegelijkertijd door een enorme concurrentiedruk gekenmerkt. Bedrijven die succesvol willen opereren in de toekomst, moeten de concurrentie altijd een beslissende stap voor zijn. Lees meer hierover in het artikel van Andreas Pauls in de Computer woche. http://www.computerwoche.de/a/wie-sap-s-4-hana-industrie-4-0-vorhaben-unterstuetzt,3094241

Een belangrijke voorwaarde hiervoor is de real-time overzicht van de gegevens en cijfers over de gehele waardeketen en te werken volgens het “Insight-to-action” principe. Precies deze sterke punten karakteriseren it.machinery. In de branche oplossing worden de voordelen van SAP HANA en SAP Fiori samengevoegd met de bewezen industrie standaard SAP Best Practices, die wij als NTT DATA Business Solutions “verfijnen” door specifieke taken toe te voegen tot een slimme totaaloplossing.

 

Vertaald uit het Duits
– Door Dr. Andreas Pauls, Managing Director Duitsland, NTT DATA Business Solutions AG –

 

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.