NTT DATA Business Solutions
NTT DATA Business Solutions | September 12, 2016

Hulp in aantocht voor de servicemonteur! Lees hier waarom je nooit meer hoeft terug te rijden voor een onderdeel

image

Ben jij een monteur en heb je altijd al een eigen secretaresse willen hebben? Je weet wel, zo’n dame die voor jou de planning bijhoudt en overzichten maakt met de spullen die je vandaag nodig hebt. In dat geval stellen we je graag even voor aan je nieuwe collega. Ze is erg attent, doet precies wat je van haar vraagt en heeft een fotografisch geheugen. Maar dat niet alleen, ze is ook erg mobiel..

Collega in je broekzak

Sterker nog, ze zit op sommige momenten letterlijk in je broekzak. Dat zit namelijk zo: je persoonlijke secretaresse is geen mens, maar een applicatie voor op je telefoon en tablet. Ze laat je live meekijken in de complete bedrijfsvoering, waaronder de voorraad. En dat gaat ver. Heel ver. Je kunt haar zelfs laten checken welk materiaal ligt opgeslagen in het busje van een collega. Dus zit het even tegen bij de klant en heeft jouw kameraad de juiste tool voor die ene reparatie in zijn wagen liggen? Dan is de redding misschien nabij.

Ook als het gaat om routeplanning regelt de service-app alles voor je. Je digitale secretaresse heeft kennis van al je contacten, inclusief hun adressen. Dus moet je ergens heen, vraag het vooral je nieuwe collega. Ze helpt je graag op weg.

Snel en praktisch

Eenmaal bij de klant kan het zo nu en dan even tegenzitten. Je kunt bijvoorbeeld tegen een onverwachte storing of lekkage aanlopen, om maar een paar dwarsstraten te noemen. Mogelijk wil je hier een foto van nemen waardoor je de situatie op een later moment beter kunt beoordelen.

Ook hier biedt de service-app uitkomst, want afbeeldingen toevoegen aan een klantendossier is geen enkel probleem. Ze komen terecht in een digitale cloud waar al je informatie gebundeld is. Je vindt er niet alleen de complete order per klant, maar ook de benodigde onderdelen per klus, werkomschrijvingen en de aantekeningen die jij belangrijk vindt.

Webinar

Ralph Nagy zien hoe je de service-app kunt gebruiken en wat de mogelijkheden zijn. Ben je benieuwd en wil je niets missen? Hou dan vooral onze events en deze webpagina in de gaten.

Ben je geen monteur, maar vertegenwoordiger? Maak dan kennis met de het grote broertje van de service-app, de sales-app.

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.