NTT DATA Business Solutions

Geen koffiedik kijken, maar realtime cijfers

image

Alle bedrijfsinformatie inzichtelijk, doorgerekend en meteen op je bureau. Als CFO hoef je nooit meer te wachten. Met de lancering van SAP Business ByDesign is elk proces binnen je onderneming rechtstreeks te volgen. De cijfers die u tot voorheen laat of nauwelijks opmerkte, zijn nu zichtbaarder dan ooit.

Of zoals Bas Tiggelman het treffend verwoordt: met SAP Business ByDesign weet je precies tot hoever je kop koffie gevuld is. “Door deze nieuwe software te gebruiken, wordt de inhoud van het porseleinen bakje als het ware overgegoten in een glas. Je ziet nu exact hoeveel eruit gedronken is.”

Heldere koffie

Als sales executive van SAP-partner NTT DATA Business Solutions staat Tiggelman dagelijks in contact met managers die hun koffie ‘helder’ willen drinken. “Ze willen altijd up-to-date zijn. Niet reageren, maar ageren. Met SAP Business ByDesign is meteen duidelijk of ze Douwe Egberts drinken of niet.

De touwtjes in handen krijgen is één, maar ze vasthouden is twee. De rol van de CFO is aan het veranderen”, zegt Tiggelman. “Hij moet meer sturen op cijfers en nauwkeuriger rapporteren aan de algemeen directeur. De ontwikkelaars van SAP zijn daarom gaan denken: kunnen wij deze CFO niet helpen? Kunnen we de rapporten die hij vaak pas achteraf krijgt, niet gewoon realtime maken?”

Het resultaat is Business ByDesign, de softwareoplossing die draait op het moderne HANA, de techniek die het mogelijk maakt om op elke moment van de dag de laatste cijfers te bekijken. De ontwikkelaars van SAP beschouwen HANA ook wel als het platform van de toekomst.

Altijd en overal inloggen

Volgens Tiggelman groeit de populariteit van SAP Business ByDesign dan ook enorm. “De software is erg schaalbaar omdat je werkt vanuit een cloud. Het is voor een bedrijf daarnaast erg eenvoudig om gebruikers toe te voegen en je kan altijd en overal inloggen. Waar internet is, is SAP Business ByDesign.”

Daar komt nog eens bij dat je geen geld meer hoeft uit te geven aan dure virusscanners, onnodige updates of de kosten van een server. De cloud van Business ByDesign staat garant voor een zwevende kluis die zijn weerga niet kent. Je kunt hem openen vanaf je computer, iPad of mobile device. Of je nu thuis of op het werk bent, met Business ByDesign heb je altijd toegang tot de cijfers van het bedrijf. Snel en wanneer je dat wilt.

Alle cijfers paraat

Volgens de IT-specialist van NTT DATA Business Solutions kun je met de nieuwe oplossing meteen zeggen wat er binnen het bedrijf gebeurt. “De cijfers laten zien wat er nu speelt, op welke afdeling dan ook. Je hebt transparantie vanuit de hele organisatie omdat elke tak gekoppeld kan worden aan het systeem. SAP Business ByDesign brengt alle bedrijfsprocessen samen in één programma. En dan heb ik het niet alleen over de cijfers van de afdeling verkoop, maar bijvoorbeeld ook over de status van de voorraad of de cijfers van inkoop.”

Meer weten?

Bas Tiggelman gaat graag met je in gesprek over wat SAP Business ByDesign voor jouw organisatie kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.